• * NEW: KERSTSTAGE & WINTERLESSEN: Schrijf je nu in, aantal plaatsen zijn beperkt.
  • * NEW: CLUBLADDER verlengd: WINTERSEIZOEN van 17 oktober tot 26 maart. Inschrijven kan op elk moment.

Clubladder

 

op jouw niveau - wanneer je wil - zo vaak je wil

 

Net begonnen met padel, of op zoek naar nieuwe teams om mee te spelen?

Clubladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes van jouw niveau op onze club te ontmoeten.

Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste leuke wedstrijd.

Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

 

Seizoen

De Clubladder wordt gespeeld per seizoen (zomer - winter). Het huidige winterseizoen loopt van 17oktober tot 26 maart. Je schrijft in voor je team:. Je beginpositie is gebaseerd op je speelsterkte. Daarna tellen alleen wedstrijdresultaten. Je kan je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Inschrijven is gratis, je betaalt enkel voor de huur van het terrein.

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je een email met informatie over de volgende wedstrijd. Het hoogst genoteerde team maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen en regelt de reservatie van een terrein. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van elke ronde verwerkt. Je kan rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. 

Spelregels

Je speelt 'best of 3' sets met een tiebreak bij 6-6. Als je eerder van de baan af moet, wint diegene die op dat moment voor staat in sets (of games indien gelijk in sets). Bij winst of verlies, stijg of zak je op de ladder. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kan je altijd weer opnieuw aanmelden.

 

Volledige spelregels & veelgestelde vragen.