Padel Mixed Cup

 

De Cornet Padel Mixed Cup is een teamcompetitie voor spelers van clubs die aangesloten zijn bij Padel Vlaanderen. De Cornet Padel Mixed Cup gaat door van 8 september tot maximaal 17 december.  In het weekend van 15 tot 17 december worden de Vlaamse Finals georganiseerd voor alle regio-winnaars. Per ontmoeting worden 4 wedstrijden gespeeld (2 rotaties van 2 wedstrijden). Een ploeg bestaat uit 4 tot 8 spelers (minimum 2 dames en 2 heren). Afhankelijk van de reeks worden de wedstrijden gespeeld op vrijdag, zaterdag of zondag. Voor meer informatie kijk hier op de website van Padel Vlaanderen.


Wil je graag Padel De Velden vertegenwoordigen voor deze Interclub competitie? Inschrijven kan door uiterlijk 15 juli 2023 via mail  je ploeg op te geven. Vermeld hierbij de naam van alle deelnemers, de ploeg-captain en de reeks.

 

Voorwaarde: Lid zijn van Padel De Velden en aangesloten bij Padel Vlaanderen voor seizoen 2023 op het moment van inschrijving. Ben je nog geen lid? Neem een abonnement bij Padel de Velden.